Crodux derivati dva d.o.o. je tvrtka koja svojim rastom i razvojem na domaćem tržištu te sukladno sezonskim potrebama, pokazuje stalnu potrebu za zapošljavanjem sezonskih, ali i stalnih zaposlenika predanih radu i profesionalnom usavršavanju.

Kvalitetno upravljanje ljudskim resursima najznačajnija je poslovna aktivnost svake organizacije pa tako i naše.  Središte  naše organizacije su ljudi koji pojedinačno i timski pridonose ostvarenju naših strateških ciljeva. U skladu sa svjetskim trendovima, proteklih nekoliko godina posvećeni smo ugrađivanju načela  društveno odgovornog poslovanja kroz područje upravljanja i razvoja ljudskih resursa, ali i kroz ostale poslovne procese unutar tvrtke. Svijest prema društveno odgovornom poslovanju sve je veća te smo strategije istog integrirali u misiju i viziju tvrtke:  Naši zaposlenici su naš najveći kapital.

Postanite i Vi dio našeg Crodux tima i ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

Upoznaj naša radna mjesta na benzinskim servisima:

Otvoreno radno mjesto - kuhar
Otvoreno radno mjesto - prodavač/konobar
Otvoreno radno mjesto - čistač
Otvoreno radno mjesto - konobar
Otvoreno radno mjesto - radnik u autopraonici

Želite li postati dio našega tima, svoju zamolbu za posao uz priloženi životopis te naznaku za koje se radno mjesto prijavljujete, pošaljite nam koristeći sljedeći obrazac: