Crodux u svojem sastavu posjeduje jedan od vodećih lanaca ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj! Na gotovo 90% benzinskih servisa prisutna je i ugostiteljska djelatnost u vidu caffe bara ili bistroa, ovisno o lokaciji pojedinog benzinskog servisa. Kava, glavno jelo ili topli pekarski proizvodi čekaju na Vas!

CAFFE BAROVI

Ne možete zamisliti početak dana bez kave? Ne brinite, ne možemo ni mi! Naši caffe barovi imaju tri prednosti koje nas čine Vašim prvim izborom: vrhunsku kavu, uvijek smo Vam uz put i ugodnu atmosferu! Ako ste za kavu, osvježavajući napitak ili pivo u društvu prijatelja, Crodux caffe barovi su prava mjesta za Vas.

BISTROI

Od putovanja se ogladni, zar ne?

Naša ponuda sastoji se od 17 Bistroa koji u ponudi imaju uvijek svježe pripremljena jela. Na najprometnijim turističkim rutama i autocestama nudimo dnevno pripremljene menije za odrasle i djecu što uključuje juhe, tjestenine, glavna jela s prilozima, salate, najpopularnije slastice i svježe voće te sviježe pečene pekarske proizvode iz naše Crodux kuhinje. Sva jela pripremaju se u skladu s najvišim HACCP standardima. Ponuda je prilagođena potrebama i željama naših gostiju, te ju prilagođavamo kako bi se osigurale svježe, sezonske i zdrave namirnice.

Kartica za gorivo

PETROL kartica prilagođena je individualnim potrebama tvrtke.

Kartice za gorivo Saznajte više