CRODUX kartica za gorivo

CRODUX kartica omogućava bezgotovinsku kupovinu goriva, odnosno roba i/ili usluga na Crodux benzinskim servisima.

Korištenje kartice je jednostavno, a kartica je ujedno i optimalno zaštićena od zlouporaba i manipulacija.

Elektronska obrada štiti od manipulacija prilikom plaćanja, PIN kod štiti vas u slučaju izgubljene ili ukradene kartice, registarska oznaka vozila navedena je na svim karticama kojima je korištenje ograničeno na samo jedno vozilo, a kategorije kupovine moguće je definirati za svaku karticu zasebno čime je omogućena potpuna i jednostavna kontrola nad kupovinama te za svako vozilo možete odrediti željeni opseg ovlasti.

Kategorije kupovine

Kako bismo omogućili preglednost, različite vrste roba i usluga podijeljene su u 4 kategorije kupovine. Trenutačno važeći opseg ovlasti vidljiv je na svakoj kartici – prepoznatljiv je po kodu koji ima moguće vrijednosti 1, 2, 3 ili 4.

  1. KATEGORIJA KUPOVINE 1Omogućava kupovinu goriva, vinjeta, AdBlue artikla i nadoplatu ENC uređaja.
  2. KATEGORIJA KUPOVINE 2Omogućava isti opseg usluga kao i kategorija 1 uz mogućnost kupovine asortimana za vozilo (autopraonica, ulja, maziva, tekućina za hlađenje i ostale tekućine za motorna vozila).
  3. KATEGORIJA KUPOVINE 3Omogućava kupovinu cjelokupnog asortimana na benzinskim servisima (asortiman goriva, trgovine, ugostiteljstva i usluge autopraonice).
  4. KATEGORIJA KUPOVINE 4Omogućava kupovinu usluga autopraonice.

Crodux web servis

Crodux web servis omogućava pregled aktivnih i neaktivnih kartica, pregled transakcija i limita po karticama, kontrolu i pregled izdanih računa, uvid u stanje raspoloživog limita te uvid u trenutni status kupca (aktivan/blokiran).
Za pristup Crodux web servisu potrebno je ispuniti OBRAZAC za aktivaciju Crodux web servisa te ispunjeni i ovjereni obrazac vratiti na mail: karticno.poslovanje@crodux-derivati.hr ili na telefax: +385 1 6652 465

Dodatne informacije

Dva puta mjesečno primit ćete pregled svih korištenih usluga (zbirni obračun) te dosadno skupljanje pojedinačnih računa s različitih prodajnih mjesta više nije potrebno.

S CRODUX karticom vozači uvijek na raspolaganju imaju pouzdanog partnera, vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga te mrežu benzinskih servisa diljem Hrvatske.

CRODUX kartice izdaju se bez upisnine, članarine i naknade za izdavanje kartice.

Za sve dodatne informacije, u periodu od 08-16 sati, slobodno nam se obratite putem telefona na brojeve: 01/ 6651 465, 01/6651 467 ili 01/ 6651 471, putem fax-a na: 01/ 6652 465 ili 01/ 6652 472 odnosno putem e-mail-a: karticno.poslovanje@crodux-derivati.hr.

 

Želimo Vam sretan put i ugodnu vožnju uz CRODUX karticu,

Vaš Odjel kartičnog poslovanja