Petrol poslovna kartica s kojom sada možete više!

Postojeće Crodux poslovne kartice vrijedile su do kraja listopada 2022. Njih će u studenom 2022. zamijeniti Petrol poslovne kartice. Omogućuju vam kupnju proizvoda i usluga u cijeloj mreži benzinskih postaja grupe Petrol.

Osim na svim Crodux benzinskim postajama, svoju novu Petrol poslovnu karticu možete koristiti i na svim Petrolovim benzinskim postajama u regiji: u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Ukupno je to nešto manje od 600 prodajnih mjesta.

Poslovnu karticu možete dodati i u mobilnu aplikaciju Na putu i tako si dodatno olakšati poslovne kupnje u cijeloj regiji.

Korištenje kartice jednostavno je, a kartica je ujedno i optimalno zaštićena od zlouporaba i manipulacija.

Elektronička obrada štiti od manipulacija pri plaćanju, a PIN kod štiti vas u slučaju izgubljene ili ukradene kartice. Registarska oznaka vozila / oznaka tvrtke, ovisno o tome što ste htjeli da bude navedeno na kartici (10 znakova), navedena je na svim karticama, čime je korištenje ograničeno na samo jedno vozilo. Kartice se izdaju bez upisnine, članarine i naknade za izdavanje kartice.

 

Kategorije kupnje

  1. CRODUX KARTICA KATEGORIJE KUPNJE 1 = PETROL SIVA KARTICA KATEGORIJE V Omogućuje kupnju goriva u Hrvatskoj i izvan Hrvatske.
  2. CRODUX KARTICA KATEGORIJE KUPNJE 2 = PETROL SIVA KARTICA KATEGORIJE  Omogućuje kupnju goriva i dodatnog asortimana – vinjeta, AdBlue artikla, autopraonica, ulja, maziva, tekućina za hlađenje, ostale tekućine za motorna vozila i nadoplatu ENC uređaja – u Hrvatskoj i izvan Hrvatske.
  3. CRODUX KARTICA KATEGORIJE KUPNJE 3 = PETROL SIVA KARTICA KATEGORIJE O Omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana na benzinskim postajama – asortiman goriva, trgovine, ugostiteljstva i usluge autopraonice – u Hrvatskoj i izvan Hrvatske.
  4. CRODUX KARTICA KATEGORIJE KUPNJE 4 = Više ne postoji Karticu koja je omogućavala samo kupnju usluga autopraonice ukinuli smo. Umjesto nje možete koristiti Petrolovu sivu karticu kategorije O.

 

Za sve dodatne informacije pišite nam na e-adresu: karticno@petrol.hr.

Web servis

Web servis omogućava pregled aktivnih i neaktivnih kartica, pregled transakcija i limita po karticama, kontrolu i pregled izdanih računa, uvid u stanje raspoloživog limita te uvid u trenutni status kupca (aktivan/blokiran).

Česta pitanja

Koje su prednosti moje nove Petrol poslovne kartice?

Svoju novu Petrol poslovnu karticu možete koristiti na svim prodajnim mjestima Croduxa, kao i na svim prodajnim mjestima Petrola – u Hrvatskoj i u regiji! Ukupno su to 202 lokacije u Hrvatskoj, 318 u Sloveniji, 15 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini.

Osim toga, svoju novu poslovnu karticu možete dodati i u Petrolovu aplikaciju Na putu i tako za točenje goriva koristiti svoj telefon. Upute kako u aplikaciji Na putu dodati svoju Petrolovu poslovnu karticu poslat ćemo vam poštom. Pročitajte više o plaćanju goriva aplikacijom Na putu.

Kako ste pri zamjeni odredili kategoriju moje nove Petrolove poslovne kartice?

Kategoriju vaše nove Petrolove poslovne kartice – V ili O – odredili smo na temelju dosadašnjeg korištenja vaše Croduxove poslovne kartice. Nismo mijenjali vaše postojeće ugovore.

Koji su moji limiti i moje autorizacije nakon zamjene poslovne kartice Petrolovom karticom?

Poslovne uvjete nismo mijenjali, zato vaši limiti i autorizacije ostaju isti kao prije kad ste imali Croduxovu poslovnu karticu.

Je li i moja nova Petrolova poslovna kartica povezana s registarskim brojem vozila?

Jednako kao Croduxova poslovna kartica, i vaša nova Petrolova poslovna kartica povezana je s vozilom. Natpis na samoj kartici isti je kao na Croduxovoj poslovnoj kartici: registarska oznaka, ime i naziv tvrtke. Natpis je ograničen na 10 znakova.

Postoji li Petrol internetska prijava za poslovne partnere?

Aktivacijom vaše nove Petrolove poslovne kartice dobili ste i mogućnost e-poslovanja s Petrolom. Zatražite svoju lozinku pomoću ovog obrasca, na ePoslovanje za tvrtke, a ovdje se prijavite.