Nova generacija MaxPower goriva

MAKSIMALNA SNAGA Potpunijim sagorijevanjem goriva postiže se bolja dinamika rada, iskoristivost punog kapaciteta i maksimalna snaga motora
VRHUNSKI ADITIVI NAJNOVIJE GENERACIJE Najnovija generacija vrhunskih aditiva za dizelska i benzinska goriva razvijena u najpoznatijim svjetskim laboratorijima namijenjena za premium goriva
PRVOKLASNA ZAŠTITA I DUGOVJEČNOST MOTORA Čisti i sprječava stvaranje naslaga na motoru, omogućuje njegov miran rad i štiti motor od korozije
EKONOMIČNIJA POTROŠNJA GORIVA Bolja iskoristivost goriva čime se optimizira potrošnja goriva, uz zadržavanje maksimalne snage motora
SMANJENA EMISIJA ŠTETNIH PLINOVA Boljim sagorijevanjem goriva postiže se optimizacija potrošnje, što rezultira smanjenjem emisije štetnih plinova u okoliš
UGODNIJA VOŽNJA Miran rad, maksimalna snaga motora i ekonomičnija potrošnja goriva čine vožnju ugodnijom

Ponuda goriva

EUROSUPER 100 BS Crodux MaxPower

EUROSUPER 100 BS Crodux MaxPower

EUROSUPER 100 BS Crodux MaxPower je visokooktansko benzinsko gorivo vrhunske kvalitete namijenjeno vozačima koji očekuju razvijanje maksimalne snage od motora svog vozila. Visoki oktanski broj (iznad 100), za automobile koji imaju ugrađen motor s kompjutorski upravljanim paljenjem, osigurava viši stupanj iskoristivosti energije što rezultira povećanom snagom, poboljšanim osobinama prilikom paljenja te ekonomičnije upravljanom potrošnjom. Ovo jedinstveno gorivo na našem tržištu dodatno je obogaćeno kombinacijom aditiva s aktivnim sastojcima kojima se, između ostalog, postiže efekt čišćenja motora i komora za sagorijevanje od starih naslaga prljavštine i ljepljivih taloga, te bolje podmazivanje dijelova distribucije goriva. Prednosti učestalog korištenja ovoga goriva su produženi životni vijek, ujednačen i miran rad motora te bolja iskoristivost energije goriva. Eurosuper 100 BS Crodux MaxPower svojom kvalitetom udovoljava u potpunosti svim zahtjevima kvalitete propisanima europskom normom EN 228 za bezolovne motorne benzine niskog sadržaja ukupnog sumpora (manje od 10 mg/kg).

E5 – motorni benzin s količinom do 5 % v/v etanola

EURODIESEL BS Crodux MaxPower

EURODIESEL BS Crodux MaxPower

EURODIESEL BS Crodux MaxPower je bezsumporno gorivo vrhunske kvalitete namijenjeno diesel motorima. Ovo gorivo obogaćeno je jedinstvenom kombinacijom aditiva koji pomažu u čišćenju motora i komora za sagorijevanje od starih naslaga prljavštine i ljepljivih taloga te poboljšanom podmazivanju sistema distribucije (pumpe i dizne) što ima za posljedicu produženi radni vijek motora. Povećani cetanski broj, visoka čistoća te niska točka filtrabilnosti omogućavaju lako paljenje u zimskim uvjetima i miran rad motora. Pouzdan rad i dugovječnost motora te smanjena potrošnja, glavne su odlike ovog goriva najviše kvalitete. Kvaliteta ovog goriva sukladna je europskoj normi EN 590.

B7 – dizelsko gorivo s količinom do 7 % v/v biodizela

EUROSUPER 95 BS Crodux MaxPower

EUROSUPER 95 BS Crodux MaxPower

EUROSUPER 95 BS Crodux MaxPower je visokokvalitetno gorivo za benzinske motore s visokotlačnim ubrizgavanjem i za klasične motore s rasplinjačem. Kvaliteta goriva EUROSUPER 95 BS Crodux MaxPower je sukladna europskoj normi EN 228, čime je zajamčeno da svojstva ovoga goriva odgovaraju svojstvima istovrsnih goriva koja se prodaju u državama članicama EU. EUROSUPER 95 BS Crodux MaxPower je gorivo visoke čistoće i niskog sadržaja ukupnog sumpora (ispod 10 mg/kg) zbog čega se još naziva „bezsumpornim“ gorivom. EUROSUPER 95 BS Crodux MaxPower dodatno je obogaćen paketom aditiva čije aktivne komponente ostvaruju pozitivne učinke kao povećanje snage motora i njegove iskoristivosti, poboljšanje procesa sagorijevanja goriva, uklanjanje naslaga produkata sagorijevanja i čišćenje motora te sprječavanje korozije dijelova motora.

E5 – motorni benzin s količinom do 5 % v/v etanola

EURODIESEL BS

EURODIESEL BS

EURODIESEL BS je visokokvalitetno gorivo za diesel motore čije specifikacije udovoljavaju europskoj normi EN 590. Visok cetanski broj, visoka čistoća te niska točka filtrabilnosti omogućavaju olakšano paljenje u hladnim zimskim uvjetima uz miran rad motora. Zbog svoje čistoće odnosno niskog sadržaja sumpora (ispod 10 ppm-a), također se naziva „bezsumpornim“ gorivom.

B7 dizelsko gorivo s količinom do 7 % v/v biodizela

LPG Crodux Maxpower

LPG Crodux Maxpower

LPG Crodux Maxpower je najkvalitetnije gorivo za motore sa ugrađenom plinskom instalacijom na hrvatskom tržištu. Kvaliteta LPG Crodux MaxPower sukladna je europskoj normi EN 589. Visok motorni oktanski broj osigurava bolje iskorištenje motora sagorijevanjem oslobođene energije. Sezonskim prilagođavanjem napona para u spremniku, osigurava se sigurno snabdijevanje distribucijskog sistema goriva u svim vremenskim uvjetima.

Eurodiesel BS Plavi

Eurodiesel BS Plavi

Eurodiesel BS Plavi je namijenjen za korištenje u poljoprivredi, ribarstvu i pomorstvu. Ovo je visokokvalitetno gorivo za diesel motore, čija je kvaliteta sukladna europskoj normi EN 590. Gorivo je visoke čistoće i niskog sadržaja sumpora (ispod 10 mg/kg). Visok cetanski broj, visoka čistoća, i niska točka filtrabilnosti omogućuju lako paljenje u zimskim uvjetima i miran rad motora.

Q MAX EUROSUPER 100 

Q MAX EUROSUPER 100 

Q Max Eurosuper 100 premašuje zahtjeve europskog standarda za motorne benzine EN 228 (HRN EN 228). 
Ispitivanja motornog benzina Q Max Eurosuper 100 provedena su na motorima i terenu te su potvrdila brojna poboljšanja u odnosu na neaditivirana standardna goriva:

• do 4,1 % manja potrošnja
• 100 % bolji učinak čišćenja, ostvariv nakon samo nekoliko punjenja
• potpuna zaštita od blokiranja ventila
• za 79 % poboljšana zaštita od trošenja površina
• 100 % bolja zaštita od korozije
• 11,7 % niže emisije NOx i 31,2 % manje čvrstih čestica (PM)

E5 – motorni benzin s količinom do 5 % v/v etanola

Q MAX EUROSUPER 95 

Q MAX EUROSUPER 95 

Q Max Eurosuper 95 premašuje zahtjeve europskog standarda za motorne benzine EN 228 (HRN EN 228). 
Ispitivanja motornog benzina Q Max Eurosuper 95 provedena su na motorima i terenu te su potvrdila brojna poboljšanja u odnosu na neaditivirana standardna goriva: 

• do 4,1 % manja potrošnja
• 100 % poboljšana čistoća površina
• potpuna zaštita od blokiranja ventila
• za 46 % poboljšana zaštita od trošenja površina
• 95 % bolja zaštita od korozije
• 13,6 % niže emisije NOx i 13 % manje udjela čvrstih čestica (PM)

E5 – motorni benzin s količinom do 5 % v/v etanola

Q MAX EURODIZEL 

Q MAX EURODIZEL 

Q Max Eurodizel premašuje zahtjeve europskog standarda za dizelsko gorivo EN 590
(HRN EN590). 
Ispitivanja goriva Q Max Eurodizel provedena su na motorima i terenu te su potvrdila brojna poboljšanja u odnosu na neaditivirana standardna goriva: 

• do 3,7 % manja potrošnja 
• 100 % poboljšana čistoća dijelova motora 
• do 3,5 % povećanje snage i 4,4 % poboljšana odzivnost motora 
• potpuna zaštita od blokiranja injektora 
• 46 % poboljšana zaštita od trošenja površina 
• 95 % bolja zaštita od korozije 
• manje pjenjenja za veći kapacitet punjenja spremnika 
• 11 % niže emisije NOx i 6,2 % manje čvrstih čestica (PM). 

B7 dizelsko gorivo s količinom do 7 % v/v biodizela

Q MAX AUTOPLIN 

Q MAX AUTOPLIN 

Q Max Autoplin je visokokvalitetno plinsko gorivo (UNP) za benzinske motore s ugrađenim plinskim uređajima. Upotrebom Q Max Autoplina postiže se niža potrošnja i znatno produžuje domet jednim punjenjem rezervoara u kombinaciji plina i benzina.
Njegova upotreba omogućuje besprijekoran rad plinskog uređaja, uz dodatnu zaštitu svih njegovih najvažnijih dijelova.  
Upotreba Q Max Autoplina također je prihvatljivija i za okoliš, u pogledu niže potrošnje i nižih emisija, kao i ublažavanja posljedica upotrebe motora s unutarnjim sagorijevanjem na klimatske promjene.