Društvo Crodux pridružuje se grupi Petrol od listopada. Zajedno ćemo postati vodeći opskrbljivač goriva i održivih energetskih rješenja u Hrvatskoj.

Stoga, dobro došli na više od stotinu novih benzinskih servisa diljem Hrvatske! Odsad vas pratimo na vašim putovanjima na čak 202 prodajna mjesta – na 93 Croduxova benzinska servisa i 109 Petrolovih benzinskih servisa. Za najveću moguću dostupnost, izvrsno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba svijeta i najkvalitetnija pogonska goriva.

Pročitajte izjavu za javnost

Energija smo mi – zajedno!

Česta pitanja

 • Hoću li i dalje moći posjećivati Crodux? Hoće li Crodux odsad postati Petrol?

  Bez brige, i dalje ćete se moći zaustaviti na Croduxovu benzinskom servisu. Sačuvat ćemo robnu marku Crodux jer želimo iskoristiti njezinu snagu i ugled. U mjestima gdje su prisutni Petrol i Crodux i dalje ćete moći posjećivati oba benzinska servisa.

  Kako bismo našim kupcima dodatno olakšali sve puteve, benzinske servise Crodux postupno prenosimo u Petrolov poslovni sustav. To znači da se već sada možete zaustaviti na odabranim Croduxovim benzinskim servisima i natočiti gorivo Q Max, skupljati Zlatne bodove i plaćati sivom poslovnom karticom Petrol.

  Lokacije Croduxovih i Petrolovih benzinskih servisa možete pogledati ovdje.

 • Hoće li se spajanjem promijeniti ponuda na benzinskim servisima Crodux?

  Ne, ponuda se neće mijenjati. Posjetitelji će i dalje moći uživati u svemu što Crodux nudi, bez obzira na to je li riječ o trgovačkoj robi na prodajnim policama, gorivu koje točite u vozilo ili nizu barova i restorana na pojedinim lokacijama.

  Sačuvat ćemo robnu marku Crodux jer želimo iskoristiti njezinu snagu i ugled, ali ćemo spojiti naša znanja i najbolje prakse. Tako izdvajamo zajedničke marketinške akcije i promocije, a Croduxovom poslovnom karticom možete plaćati i na Petrolovim benzinskim servisima.

  Kako bismo našim korisnicima olakšali puteve i u Hrvatskoj, postupno prenosimo Croduxove benzinske servise u Petrolov poslovni sustav. To znači da na odabranim Croduxovim benzinskim servisima možete natočiti gorivo Q Max, skupljati Zlatne bodove i plaćati sivom poslovnom karticom Petrol.

 • Hoću li na Croduxovim benzinskim servisima i dalje moći točiti gorivo MaxPower?

  Da. Naš je cilj pružiti najkvalitetnija i najnaprednija pogonska goriva, zbog čega ćemo se nastaviti brinuti za visoku kvalitetu goriva MaxPower.

  Kako bismo se pobrinuli za što bezbrižnije putovanje, u mrežu Croduxovih prodajnih mjesta postupno uvodimo naša visokokvalitetna Q Max goriva. Natočiti ih možete na odabranim Croduxovim lokacijama koje su već dio Petrolova poslovnog sustava.

  Gdje se nalaze provjerite ovdje i u aplikaciji Na putu putem ekrana "Natoči gorivo". Croduxova prodajna mjesta na kojima se možete koristiti Petrolovim uslugama, u aplikaciji na zemljovidu označena su crnom bojom.

 • Hoću li odsad moći točiti Croduxovo gorivo MaxPower na benzinskim servisima Petrol?

  Ne. Na Petrolovim benzinskih servisima u regiji i dalje ćete u svoja vozila točiti goriva iz obitelji visokokvalitetnih goriva Q Max.

 • Mogu li se Croduxovom poslovnom karticom koristiti i na Petrolovim benzinskim servisima?

  Da, možete. Croduxovom poslovnom platnom karticom za gorivo možete se koristiti na svim Petrolovim benzinskim servisima. Time smo mrežu benzinskih servisa za vjerne korisnike Croduxove poslovne platne kartice povećali na čak 204 benzinska servisa diljem Hrvatske.

 • Mogu li se karticom Petrol kluba koristiti i na Croduxovim benzinskim servisima?

  Da, ali samo na nekima.

  Na Croduxovim benzinskim servisima koji su već postali dio poslovnog sustava Petrol, možete se koristiti platnom ili običnom Petrol klub karticom. Naljepnica na ulaznim vratima i poruke na oglasnim površinama prije ulaska u prodajni prostor obavještavaju da se na Croduxovu benzinskom servisu moguće koristiti karticom. Neprestano širimo mrežu benzinskih servisa na kojima možete koristiti Petrol klub karticu i skupljati Zlatne bodove. Do kraja 2022. korištenje Petrol klub kartice bit će moguće na svim lokacijama Croduxa.

  Lokacije na kojima se možete koristiti Petrol klub karticom pogledajte ovdje ili ih potražite u aplikaciji Na putu, putem ekrana "Natoči gorivo". Croduxova prodajna mjesta na kojima se možete koristiti Petrolovim uslugama, u aplikaciji na zemljovidu označena su crnom bojom.

 • Mogu li s Petrolovom aplikacijom Na putu plaćati i na Croduxovim benzinskim servisima?

  Da, ali samo na nekima.

  Aplikacijom Na putu možete se koristiti na benzinskim servisima Crodux koji su već dio poslovnog sustava Petrol. Naljepnica i QR kod na agregatu za točenje obavještavaju da se na benzinskom servisu moguće koristiti aplikacijom. Neprestano širimo mrežu benzinskih servisa na kojima se možete koristiti aplikacijom Na putu. Do kraja 2022. korištenje aplikacijom bit će moguće na svim lokacijama Croduxa.

  Lokacije na kojima se možete koristiti aplikacijom Na putu, pogledajte ovdje ili ih potražite u aplikaciji, putem ekrana "Natoči gorivo". Croduxova prodajna mjesta na kojima se možete koristiti Petrolovim uslugama, u aplikaciji na zemljovidu označena su crnom bojom.

 • Što će pridruženje Croduxa značiti za obvezu održivog razvoja grupe Petrol?

  Grupa Petrol ostaje važan partner Hrvatskoj u energetskoj tranziciji i prelasku na niskougljično društvo. U skladu sa strategijom grupe Petrol za razdoblje 2021. – 2025. na hrvatskom ćemo tržištu u prodajnoj mreži širiti portfelj klijenata u području energenata i usluga energetske tranzicije te ulagati u proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora.